Hjemmelaga mat og barnemat

Nå e d tid for torsk! På sørlandsk….

Fisk er ikke storfavoritten min! MEN på denne måden blir det faktisk godt! Selvsagt lagde æ esktra porsjon som æ fryste ned t minstemann:)

torsk

Mammas til venstre og minsten til høyre. Samme mad, bare knega sammen. Eller most som man sier på finspråket. Jeg var litt ekstra flink i dag, så belønna mæ sjøl med litt bacon på toppen av smørja.

 

Sånn gjør man d:

  • Lettsaltet torsk (fersk fra disk eller ferdigpakket er best)
  • Poteter
  • Gulrot
  • Brokkoli
  • Bacon
  • Saus/rømme og eller smør. ELLER ALT!?

Tia? Til det er ferdig. Æ brukte vel ca 30 minutter totalt fra æ starta å kutte grønnsager til maden var på bordet.

Steg 1: Belønn deg selv! Tross alt, du gidder å lage midda… Her slår æ t m saft å greiår. Og den SKAL være rød. OG ja, det er helt nørdvendig å ha den i vinglass. Hvis ikke mister den hele smagen.

IMG_0457

Steg 2: Kutt grønnsager og kog poteter (skrell potetsan om u vil). vi har dampkoker, fått av svigermor, genialt! Alt i samma gryde.

IMG_0459

Steg 3: Kog torsken og steig bacon. (Kommer ann på str, men vi koga torsken i ca 15-20 minutter)

IMG_0460

MIDDA! 

 

 

 

Nope, æ har ikke glemt å notere krydder. Det har æ ikke brukt 😉

Æ håber du liår d!

(Sånn gjør vi det på sørlandsk;)

Bloglovin

Bloggurat

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s