Diverse

Lenge leve lister!Kontrollfreak!

Om det ikke var for mine uendelige lange lister hadde jeg ikke fått gjort en dritt. Jeg har lange lister på mobilen, men går mer og mer over til den gamledagse metoden: Penn og papir. Jeg håper det er flere som kjenner seg igjen. Jeg har alltid vært litt av den typen som planlegger og må skrive ned alt for å huske det. Hender til og med at det står gå på dass eller ta deg ei dusj.

Lister er en utrolig god buddy å ha i løpet av dagen. Men lista må ikke være uoppnåelig. Da blir det aldri gjort. Men ting jeg har lyst til å gjøre, og ting jeg må gjøre har jeg på lista. HERLIG å kunne stryke ting fra lista! Da føler man at ting går litt fremover ihvertfall. Mange av dagene går så i ett og jeg klarer nesten ikke skille dem fra hverandre lengre.

Så er det liskom så mye man skulle ha gjort og ønsker,  men så plutselig skal den lille ha mat, ny bleie eller vugges i søvn. Og når jeg blir avbrutt midt oppi det hele, glemmer jeg oftest å avslutte gjøremålet. For meg blir det litt mestringsfølelse når jeg klarer å få stryket noe av lista.

 

blogglisten.no

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s