Ærlighet er ingen skam · Diverse

Hermegåsa!

Det er så herlig når den lille begynner å kommunisere og er interessert i å oppnå kontakt med deg. Utrolig hvor raskt alt skjer! Ikke rart at de sover mye gjennom hele døgnet. Jeg hadde og blitt sliten av alt som skjer rundt.

Han begynte igrunn fra ca uke 4/5 med å begynne å prøve å kommunisere med annet enn grining. Og det føles så godt. Det er riktig nok bare masse babling, men du ser på det lille vesenet at han virkelig har noe på hjertet. Så her gjelder det å lytte, prøve å etterligne hans lyder og bidra med nye lyder. Store deler av dagen går til bare babling. Og når man er alene hjemme, er det veldig godt å kunne prate normalt med voksne mennesker. Eller å sitte her å skrive. Jeg snakker normalt til den lille og, men som oftest ser han på meg som et stort spørsmålstegn og lurer på for noe tullprat jeg driver med. Men så raskt man begynner med «aaagryyy, aaa, iii, aaaboo, gyyy, oooo» er skravla i gang igjen og hans svarer og fører lange samtaler på dette.

Det fascinerer meg hvor raskt dette går. Nå er han straks 3 måneder og lager stadig nye lyder, hodet hans blir stadig sterkere, klærne blir for små, og man begynner å danne muskler i armene, og magen begynner å henge igjen etter alt man ønsker å spise!

Det er mye glede i å sitte å bable med poden. Og ingen andre enn akkurat dere to skjønner hva dere prater om. Det at man stammer fra aper er man ikke i tvil på når vi blir veldig ivrige i samtalene våre! Er du utenforstående uten barn, kan du ikke skjønne hva som er så fantastisk med alle disse rare ordlydene, men den dag du får barn selv, da skjønner du hvor givende dette er.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s