Ærlighet er ingen skam · Diverse

Fløtt dæ! Han er min!

Man blir nesten paranoid og vil ikke la andre ha han. Jeg som er med han stort sett 24/7, og mener bestemt ingen andre enn meg kjenner han hundre prosent. Må innrømme at pappaen er veldig flink med han. Jeg er veldig heldig som har en mann som er så engasjert og flink.

Når jeg er hjemme blir det automatisk jeg som forventes å ha alle fasittsvarene, problemet er at det har jeg ikke. Jeg må og, som pappaen, prøve meg frem noen ganger. Når jeg tar ansvaret for han hele tiden, da er det mye lettere. Da er jeg inne i bobla vår og vet nøyaktig hva den lille trenger og vil. Når jeg derimot ikke har vært med han noen timer, eller glemmer litt klokka på når han spiste, sov o liknende, da faller jeg og ut av rytmen. Så jeg skjønner pappaen når han liker best at jeg tar meg av poden vår og han hjelper til når jeg har full kontroll, og ikke han skal ha det.

Når vi får familiebesøk merker jeg at det absolutt er null interesse for oss som foreldre. Vi er liksom litt overflødige og kan egentlig bare finne på noe annet. Man burde være glad for det, selv om jeg har mye på hjertet når det kommer andre voksne og vil gjerne prate voksenprat. Ikke sånn sengeprat altså, men alt fra vær, vind og høre hva som foregår i livene deres og fortelle om sine prosjekter og ønsker. Litt godt og. Kjenner flere som ikke er engasjert og nesten redd for baby!

Noen ganger blir jeg skikkelig sinna på besøket da jeg vet hva poden vår trenger når han griner, oftest mat og søvn, og da må han til meg. Noen nekter for at han kan vøre sulten bare en til to timer etter han har spist! Jeg sier at joda, det stemmer det. Er en grunn til at han vokser så fort! Han spiser jo nærmest hver andre time døgnet rundt. Er jeg heldig går det av og til, veldig sjeldent 3 til 4 timer en gang iblant. Er jeg sliten? Hva tror du! Det er jo kos også. Det kan jeg ikke nekte for! Jeg må rive meg i håret av og til, men minner meg selv på, plutselig får jeg sparken fra å være mamma…

Folk gjør meg frustrert så mange ganger. Spesielt dem som har barn eller har hatt selv. Mitt barn er helt ulikt! Så du har ikke fasiten på min pod! Mye av erfaring kan absolutt brukes, og taes imot med takk! Men ikke tving det på oss. Jeg merker og vet hva som fungerer.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s