Ærlighet er ingen skam · Diverse

Barselkroppen…..

Kroppen er tilbake! utrolig deilig når man endelig kan bøye seg og ta på sokkene uten problemer! Nå 5 dager etter fødslene føles alt som normalt. Jeg er på do som normalt, knipeøvelsene går som smurt, og jeg er ikke øm der du vet.

Allerede da poden var ute var det en god følelse. Ikke bare var jeg blitt mamma til en nydelig sønn til, men kroppen kan bøyes i de normale stillingene igjen!

Nå hadde jeg et fint svangerskap da med minimalt med plager. Kun bekken på slutten som gjorde det veldig slitsomt og vondt. Og som sikkert flere kjenner til det er det jo ikke akkurat veldig lett å gjrøe ting som involverer bøying, sitting og ligge.

AU! Ikke bit! Det føles ihvertfall slik nå. Brystknoppene, som det så fint heter, er såre og ømme av all amming allerede. Det kjennes ut som knagsår som hele tiden pirkes i. Buhu! MEN jeg vet det går over. Eller?

Melken er virkelig kommet for fullt nå, og de blir stein…. Enda ikke så vondt. Forall del, når melka kommer må du ikke pumpe! Melkeproduksjonen starter og skal tilrettelegge seg barnet. Pumper man vil jo denne øke! Gode tips inne på ammehjelpen. Disse bruker jeg også denne gangen for å friske opp hukommelsen.

Vekta har allerede gått betydelig ned. Lørdag veide jeg 84 kg, og 5 dager senere har jeg rast ned til 77 kg. 4 av disse raste av idet poden kom ut. Det er helt sprøtt! Eneste jeg har gjort er å leke med vår sønn på 23 mnd og amme døgnet rundt.

 

received_10154604764633208.jpeg

IMG_20170309_094020.jpg

Det er jo ikke så lenge siden jeg var på dette stadiet, men utrolig mye jeg hadde glemt som nå kommer tilbake til meg. Heldigvis dukker ting opp igjen slik at den nye overgangen med to barn blir mye lettere. Og takk og lov for at jeg har en fantastisk mann å dele dette sammen med ❤

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s